Bezwaar maken is niet meer mogelijk

Bezwaar maken tegen de huurverhoging van 1 juli 2023 is niet meer mogelijk. U kon uw bezwaarschrift voor 1 juli 2023 bij ons indienen. Heeft u bezwaar gemaakt tegen de huurverhoging?

Bezwaarprocedure

Huurverlaging

Huurt u een sociale huurwoning van ons? En is uw inkomen gedaald? Mogelijk kunt u bij ons een huurverlagingsverzoek indienen.

In deze gevallen kunt u huurverlaging aanvragen

U huurt iets anders van ons:


Bedrijfsruimte
Parkeerplaats, garage of berging

Veelgestelde vragen

Mijn bezwaar is afgewezen, wat nu?

Wijzen wij uw bezwaar af, dan heeft u twee mogelijkheden. U kunt uw bezwaar intrekken of een uitspraak van de Huurcommissie vragen:

  • Bezwaar intrekken
    Kiest u ervoor om uw bezwaar in te trekken? Dan voeren wij per 1 juli 2023 de voorgestelde huurverhoging door. U ontvangt hiervan een bevestiging. U kunt tot 1 augustus 2023 uw bezwaarschrift bij ons intrekken. Doet u dat niet, dan sturen wij uw bezwaarschrift door naar de Huurcommissie.
Bezwaar intrekken

  • Naar de Huurcommissie
    Zijn wij het niet eens met uw bezwaar en u wilt het bezwaar niet intrekken? Dan zijn wij verplicht om uw bezwaar voor te leggen aan de Huurcommissie. Wij sturen uw bezwaar en de benodigde stukken uiterlijk 7 augustus 2023 op naar de Huurcommissie. U ontvangt hiervan een bericht van de Huurcommissie.
U bent akkoord met mijn bezwaar, wat kan ik verwachten?
Zijn wij akkoord met uw bezwaarschrift? Dan passen wij de huur per 1 juli 2023 met het nieuwe percentage aan. Dit bevestigen we per brief aan u. Dit bevestigen we per brief aan u.
Hoe kan ik mijn bezwaar intrekken?
U kunt uw bezwaar online intrekken. Trekt u uw bezwaar in dan voeren wij per 1 juli 2023 de voorgestelde huurverhoging door. U ontvangt hiervan een bevestiging. U kunt tot 1 augustus 2023 uw bezwaarschrift bij ons intrekken. Doet u dat niet, dan sturen wij uw bezwaarschrift door naar de Huurcommissie.

Bezwaar intrekken